Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2011 14:30 - Малко известно предсказание за България
Автор: pappi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 29524 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 26.09.2011 14:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
СБЪДВАТ ЛИ СЕ ПРОРОЧЕСТВАТА НА САВА СЕВРЮКОВА?
   
Слава Севрюкова рядко назовава с точност времето, когато нейните предсказания ще се сбъднат. Но част от тях са вече факт. Добрата новина за всички българи е, че в близките няколко десетилетия родината ни ще преживее истински разцвет. Страната ни ще бъде уважавана, ще бъде гордо да се наричаш „българин”. Преди това обаче ще изпием горчилката до дъно. Според Слава Севрюкова, едва в началото на 21-ви век България ще се оттърси от тежката си карма, която я преследва вече близо хилядолетие. Кармичната ни обремененост като народ започва още със създаването на Аспаруховата държава, но се задълбочава след жестоките гонения срещу богомилите през 13-ти век. Падането ни под турско робство е изкупление на греховете ни. България обаче няма никога да изчезне, за разлика от много други нации, които няма да издържат изпитанията през новото хилядолетие.
Национална катастрофа в началото на 21-ви век?!
С Христо Нанев се срещаме в пловдивско кафене. Когато идва време да поговорим за едно от най-страшните предсказания на „леля Слава”, чашата на писателя се обръща и топлото кафе залива покривката на масата: „Явно трябва много да внимавам какво казвам. Слава Севрюкова не обичаше някой да преиначава думите й. Тя знаеше, че че е опасно да се говори за бъдещето, но същевременно беше убедена, че ако българите се осъзнаят, имат шанс да променят предначертаните събития”, казва Христо Нанев, докато вдига полупразната чаша с кафе. Достигаме до най-мъчителната част от разговора ни за пророчествата на Слава Севрюкова – анексирането на български територии от държава, с която граничим на юго-изток. „Едно от най-страшните пророчества на Слава Севрюкова е изречено пред ограничен кръг хора през 80-те години .... то гласи, че ще се направи опит части от Североизточна България и Югоизточна България да бъдат откъснати по мирен път в началото на 21-ви век. „Леля Слава” беше категорична, че тези в Североизточна България няма да успеят, но за онова, което ще се случи в Югоизточна България, казваше буквално следното:„Виждам как без пушка да пукне, по мирен път, ще се отцепят към съседната нам югоизточна съседка”. Слава Севрюкова дори не казваше Турция, то е ясно.”, споделя пред „168 часа” изследователят Христо Нанев. По думите му, пророчицата не е дала точен времеви отрязък, когато тези катастрофални събития ще станат факт, но била категорична, че това ще се случи, когато България е вече пълноправен член на Европейския съюз: „Тука е много интересно това нейно предсказание, че тя казва„когато ние влезем в Европа”, тогава ще стане това отцепване, и Европа ще гледа с почуда, и няма да знае как да реагира. Толкова мирно и кротко ще стане всичко това. И тогава, казва, сърбите ще ни протегнат първи ръка. Значи, има логика, защото сърбите изживяха някакви подобни процеси.”, коментира Христо Нанев. Той уточнява, че предсказанията са направени преди 30 години, когато преспективата пред европейското членство на България е изглеждала немислима. Пловдивският изследовател допълва: „Тя не казваше кога, но беше категорична ,че упадъкът на държавата ни ще продължава до това злощастно събитие. Казваше, че след 1990 година мнозина ще се изредят да ни управляват, много гръмки обещания ще дават, но в крайна сметка нищо няма да успеят да направят. И едва,, когато се отцепи част от страната ни, казваше леля Слава - „виждам как българският народ ще се вдигне като един”, тоест ще се мобилизира. И едва тогава ще бъдат осъдени тези властници, които години наред пилееха силите на народа, на държавата...”, припомня си за страшното предсказание Христо Нанев. Вероятно, без да си даваме ясно сметка, този пъклен план за обезбългаряването на югоизточната част на страната е задействан още през 90-те години. Скандалите с братя Юзеирови и тяхната мюсюлманска партия сякаш допълват апокалиптичната картина на близкото бъдеще.
Слава Севрюкова обаче е категорична за едно: ще има възмездие за продажните политици, и то ще е страшно. Затворите ще бъдат препълнени с народоотсъпниците и предателите, които доскоро са ни управлявали, а българите като един ще се вдигнат да бранят страната си. Едва тогава ще настъпи истинското „събуждане” и оттласкване от дъното.
Възходът на българската държава през третото хилядолетие
Апокалиптичното пророчество на „леля Слава” е допълнено от предсказанието, че „след като се сменят 14 правителства от началото на промяната”(бел. на автора: сегашното правителство на Бойко Борисов е 12-то подред от 1990 година), начело на страната ще застане велик държавник, който ще я поведе към възход. Този бъдещ политик е вече роден и живее сред нас. В началото на 80-те години е бил 7-годишно дете. За него Слава Севрюкова казва, че е „духът на превъплътения Давид”. След 2017-18 година в държавното управление ще влезе жена. Която ще „измие срама на мъжете, които не са постъпвали мъжки”. Христо Нанев допълва: „И тогава също ще има подем в страната. Тази жена ще мобилизира силите и ресурсите на цялата нация. Когато леля Слава е питана кога това ще се случи, тя е казвала: „...някъде след 2017-18 година”..”
Статията е взета от  http://eltimir.ucoz.ru/



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. анонимен - :))))))))
26.09.2011 14:44
ИСКРЕНО СЕ ПОСМЯХ
БЛАГОДАРЯ ЗА ДОБРОТО НАСТРОЕНИЕ
цитирай
2. анонимен - драги ми смехурко #1, преди да се ...
26.09.2011 21:50
драги ми смехурко #1,преди да се смееш да беше взел да се поинтересуваш за Слава Севрюкова .в нета има достатъчно материали за нея.аман от тъпанари
цитирай
3. анонимен - Are you as frustrated why your website traffic is low?
21.10.2012 04:06
Are you as frustrated why your website traffic is low?

What if there was simple wordpress seo plugin which can drive your pappi.blog.bg wordpress website traffic from zero to 55000 visitors/month...??

Don't believe see proof here: http://wp-seo-pressor.com

Google keeps changing it’s algorithm and knocking sites our of prime positions resulting in an immediate drop in sales…

…It really gets me frustrated!

I’d even moved all my sites across to wordpress (because that’s what google says is the best platform) and the results were only slightly better.

That was until I found WP SEO Pressor, it’s a simple plugin you can use to get #1 rankings in search engines and get free laser targeted traffic for your website…

…YEP that’s right, I installed it and started to get some incredible results, check them out here:

http://wp-seo-pressor.com

I noticed that your site pappi.blog.bg sits on wordpress and that this could possibly help you out…

…all you gotta do is install it and follow the steps you can see how I did it here:

http://wp-seo-pressor.com

Let me know how you go…

Regards, Kevin
цитирай
4. анонимен - Unbelievable , but I just found software which can do all hard work promoting your pappi.blog.bg website
21.10.2012 16:15
… Unbelievable , but I just found software which can do all hard work promoting your pappi.blog.bg website on complete autopilot - building backlinks and getting your website on top of Google and other search engines 1st pages, so your site finally can get laser targeted qualified traffic, and so you can get lot more visitors for your website.

YEP, that’s right, there’s this little known website which shows you how to get to the top 10 of Google and other search engines guaranteed.

I used it and in just 7 days…

…Well check out the incredible results for yourself -
http://magic-traffic-booster.com

I’m not trying to be rude here, but I believe when you find something that finally works you should share it…

…so that’s what I’m doing today, sharing it with you:

http://magic-traffic-booster.com

Take care - your friend Chris
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pappi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 65302
Постинги: 9
Коментари: 11
Гласове: 12
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930